Családi fotózás

Fotózás

Karácsonyi fotózás:

Az egyik legnépszerűbb fotózás a november végén. decemberben karácsonyi díszben pompázó műtermi fotózás. Egy óra alatt több mint száz fotót tudunk készíteni, melyek között biztos lesz legalább egy tucat olyan fotó, amelyet szívesen küldünk el a jókívánságok mellé rokonainknak, ismerőseinknek. A fotózásra érdemes mielőbb időpontot kérni, mert ebben az időszakban "csúcsforgalom" van a műteremben.

A fotózás költsége 14 000 Ft.

Ez magába foglal egy órás fotózást, mely nagyjából 150-200 fotót jelent. Valamennyi fotót élesség, szín és kontraszt korrekció után elektronikus úton küldök át, a fotózást követő 2-3 napon belül. Ha szükséges, az átküldött fotók közül 6 általad kiválasztott képet retusálok, (bőrhibák eltüntetése, szem alatti ráncok kisimítása, zavaró elemek eltüntetése..  stb) és a retusált változatot is elektronikus úton küldöm át.
Időpont egyeztetés: 0620-944-1144 vagy info@bodai.hu

Családi fotózás:

Közös fotók a szemünk fényével, fényeivel, vagyis a gyermekünkkel, gyermekeinkkel készült fotókat mindig örömmel nézegetjük. Sőt remek ajándék nagyszülőknek, közeli és távoli rokonoknak. Ráadásul az idő múlásával sem kopik meg értékük, épp ellenkezőleg! Ezek a fotók sokszor a már időközben felnőtté vált csemeténk esküvőjén is előkerülnek a násznép szórakoztatására egy romantikus vetítés formájában, emlékeztetve a jelenlévőket az egykor volt emlékezetes pillanatokra. Manapság, rohamosan fejlődő technikai környezetünkben már természetessé vált, hogy több száz fotót készítünk családunkról mobiltelefonunkkal, kis kompakt gépünkkel vagy akár tabletünkkel. Ne feledjük azonban, hogy értékes, soha vissza nem térő pillanatok megörökítéséről van szó, s bizony érdemes időnként profi fotóst is felkérni egy-egy sorozat elkészítésére! Mi sem jobb bizonyíték minderre, mint az, hogy azon szülők, akik egykor engem bíztak meg gyermekük fotózásával, néhány év múlva ismét megkeresnek egy-egy újabb sorozat elkészítésének igényével. Nyáron, szép időben a fotók elkészítésére ideális helyszín lehet egy park, járszótér. Télen otthonosan berendezett stúdióban tudunk fotózni, ahol ideálisak a fények, rendezett a környezet. Olyan barátságosan berendezett stúdióban szoktunk fotózni, ahol még játékok is megkönnyítik a gyermekek feloldódását.

A fotózás költsége 14 000 Ft.
Ez magába foglal szabadban másfél órás fotózást, műteremben egy órás fotózást, mely nagyjából 150-200 fotót jelent. Valamennyi fotót élesség, szín és kontraszt korrekció után elektronikus úton küldök át, a fotózást követő 2-3 napon belül. Ha szükséges, az átküldött fotók közül 6 általad kiválasztott képet retusálok, (bőrhibák eltüntetése, szem alatti ráncok kisimítása, elsősorban kültéri fotózásnál zavaró elemek eltüntetése..  stb) és a retusált változatot is elektronikus úton küldöm át. Időpont egyeztetés: 0620-944-1144 vagy info@bodai.hu

Várandós fotózás, kismama fotózás:

A várandós kismama különleges kisugárzását adják vissza a természetben, vagy műteremben készített profi fotók. A természetben készült képek előnye a változatos környezet, míg a műterem iztosítja az ideális fényeket, és függetlenít az időjárástól és a napszaktól. A műteremben bensőséges hangulatot alakítunk ki. Ha már ismert a pocaklakó neme, kiegészítő babakellékekkel lehet változatosabbá tenni a képeket. Az egy órás fotózáson 2-3 átöltözésre is  lehetőség van. Sok kismama aggódik a terhesség alatt kialakuló bőrhibák miatt. Erre gyógyír, hogy a legjobban tetsző hat fotót retusálom, így a netre kikerülő, vagy kinagyított fotókon ezek a hibák már nem lesznek láthatóak.

A fotózás költsége 14 000 Ft.
Ez magába foglal szabadban másfél órás fotózást, műteremben egy órás fotózást, mely nagyjából 150-200 fotót jelent. Valamennyi fotót élesség, szín és kontraszt korrekció után elektronikus úton küldök át, a fotózást követő 2-3 napon belül. Ha szükséges, az átküldött fotók közül 6 általad kiválasztott képet retusálok, (bőrhibák eltüntetése, szem alatti ráncok kisimítása, elsősorban kültéri fotózásnál zavaró elemek eltüntetése..  stb) és a retusált változatot is elektronikus úton küldöm át. Időpont egyeztetés: 0620-944-1144 vagy info@bodai.hu

Keresztelő fotózása:

Keresztény családoknál a gyermek megszületését követő nagy esemény a keresztelő. A keresztelőre összegyűlik a szűkebb rokonság, a legközelebbi barátok. Érdemes szépen kidolgozott fotókat készíttetni erről a jeles családi napról, amelyek visszaadják a az ott átélt bensőséges hangulatot.
Hogyan zajlik a keresztelő fotózása, milyen fotókat készítek a keresztelőn?
A keresztelő előtt korábban szoktam érkezni, hogy a templom belsőről, az érkező rokonokról, a készülődésről is tudjak képeket készíteni. A keresztelőn végig fotózom az eseményeket, majd utána csoportképeket, szoktunk csinálni, és természetesen minél több képet a gyermekről, a szülőkről, keresztszülőkről.

A fotózás költsége 14 000 Ft.
Ez magába foglalja a keresztelőn történő fotózást, és elötte - utána családi képek készítését.  Valamennyi fotót élesség, szín és kontraszt korrekció után elektronikus úton küldök át, a fotózást követő 2-3 napon belül. Ha szükséges, az átküldött fotók közül 6 általad kiválasztott képet retusálok, (bőrhibák eltüntetése, szem alatti ráncok kisimítása, elsősorban kültéri fotózásnál zavaró elemek eltüntetése..  stb) és a retusált változatot is elektronikus úton küldöm át.
Időpont egyeztetés: 0620-944-1144 vagy info@bodai.hu

Elsőáldozás, bérmálkozás fotózása:

Az elsőáldozás, a bérmálkozás fontos állomás minden katolikus neveltetésű gyermek életében. Az első áldozásra hosszú ideig tartó hittan oktatás után kerül sor, melyet minden gyermek már nagyon vár. A fotózásra jóval a ceremónia előtt szoktam megérkezni, hogy a templomról is több belső képet tudjak készíteni.Fotóimmal nem csak az események puszta megörökítésére törekszem, hanem minél kreatívabb, minél igényesebb képek elkészítésére. Igyekszem a szertartást a lehető legkisebb mértékben zavarni. Az elsőáldozás, bérmálkozás pillanatáról minden gyermeknél 2-3 fotót is készítek a legoptimálisabb helyről.A szertartás után csoportképeket készítünk az atyákkal, a hitoktatókkal, majd igény szerint kis csoportképeket a szülőkkel, barátokkal.

Ajánlatkérés: 0620-944-1144 vagy: ajánlatkérés

Születésnapi zsúr fotózása:

Miért kell rendezvényfotóst hívni születésnapi zsúr fotózására? A születésnapi zsúrok nagy részét ma nem otthon rendezik a szülők, hanem játszóházban, nagyobb gyerekeknél valamilyen tornateremben, kisebb rendezvényteremben. Ennek a nagy előnye, hogy nem kell takarítani, a játszóházban jól elfoglalják magukat a gyerekek, van program, nem unatkoznak. A szülőknek azonban itt is bőven akad feladatuk, a gyerekekre folyamatosan figyelni kell, és a szülőkkel is beszélgetni kell. Ilyenkor nem marad idő a fotózásra, és hiába a csodálatosan megszervezett zsúr, néhány év múlva csak halvány emlékek maradnak meg: amikor hat éves voltál talán volt zsúrod is.... Mennyivel nagyobb élmény lesz elővenni a fotókat!

Ajánlatkérés: 0620-944-1144 vagy: ajánlatkérés

Mikulás ünnepség fotózása:

A tél a gyerekek számára egyet jelent a Karácsonnyal, a Mikulással. A Karácsony szűk családi ünnep, a maga meghittségével. A keresztények számára Jézus születésének ünnepe, az egyik legnagyobb vallási ünnep. A Mikulás mára sokkal nyitottabb, nem annyira a családhoz, mint a tágabb közösséghez kapcsolódó ünnep lett. Sok cég, vállalat ilyenkor meghívja a dolgozók gyermekeit Mikulás ünnepségre. A gyerekek a mikulás csomagnak, a szülők gyermekük mikulással készült közös fotójának örülnek. Ilyenkor minden gyermekről készítek fotókat a Mikulással, a szülőkkel, külön a gyermekekről a különböző kézműves foglalkozásokon.

Ajánlatkérés: 0620-944-1144 vagy: ajánlatkérés

Farsangi mulatság fotózása:

A tavasz egyik legvidámabb eseménye a farsang. Tele színekkel, bohókás jelenetekkel, sok sok nagyon jól fotózható eseménnyel. Farsangi mulatságot sokszor rendeznek cégek, közösségek, iskolák. Az események, a szereplők megörökítésére rendezvényfotóst kell hívni, hogy a szervezők és a résztvevők számára is igényes jó fotók maradjanak meg emléknek.

Ajánlatkérés: 0620-944-1144 vagy: ajánlatkérés

Legénybúcsú, leánybúcsú fotózása:

Az esküvőt megelőzően a függetlenségét feladó menyasszony és vőlegény gyakran tartanak egymástól külön leány és legénybúcsút. Ez az utolsó este, amikor külön buliznak, a menyasszony a barátnőivel, a vőlegény a barátaival. Az utolsó "szabad" estének hangulatát meg kell örökíteni profi fotókon. A hangulat ilyenkor sokkal lazább, mint a lagzin, nem kell tartani a rokonok, szülűk, és a leendő házastárs ismerőseinek esetleg elítélő véleményétől, ezen a napon utoljára lehet olyan dolgokat művelni, amik akár még a leendő férj vagy feleség előtt is zavaróak lennének. Az esküvőn, a lakodalmon mindig nagy sikere van a legény és leánybúcsú legjobb fotóiból készült slideshow levetítésének. Hogyan történik a legénybúcsú, leánybúcsú fotózása? Elsősorban pillanatképeket, a hangulatot, a vidámságot megörökítő képeket készítek, és portré képeket az ünnepeltről.

Ajánlatkérés: 0620-944-1144 vagy: ajánlatkérés

Temetés fotózása:

A temetési fotózás már a filmes korszakban is a fényképészek egyik visszatérő munkája volt. A temetési képeket senki nem mutogatja boldogan barátoknak, ismerősöknek. Ezek a képek csak a gyászoló családnak szólnak, ritkán kerülnek elő a fiók rejtekéből, de évek múlva is nagy hatással vannak az elhunyt hozzátartozóira. A temetés fotózását bízzuk a független, tapasztalt, fotósra, aki diszkréten, a gyászolók érzéseit tiszteletben tartva készíti el elhunyt szerettünk utolsó útjának képi emlékeit.

A fotózás költsége 14 000 Ft.
Ez magába foglalja a temetésen történő fotózást.  Valamennyi fotót élesség, szín és kontraszt korrekció után elektronikus úton küldök át, a fotózást követő 2-3 napon belül. 
Időpont egyeztetés: 0620-944-1144 vagy info@bodai.hu

 

© Bodai Imre 2015 | Minden jog fenntartva. | Grafika és szerkesztés: Petit Typo Bt.