Portréfotózás

Fotózás

Gondoltál már arra, milyen sokszor szükséged lehet néhány jó képre önmagadról?

-A társasági oldalakon: a Facebookon, a Google +-on néhány igényes bemutatkozó fotó sokkal jobb benyomást tesz rólad az adatlapodra kattintóknak.

-Ha társat keresel, a társkereső oldalakon az első benyomás amivel a másik nemű társkereső találkozik, a fotó. Minél jobb fotó van rólad a társkereső oldalon annál nagyobb az esélyed, hogy hamar megtaláld életed párját!

-Ajándékozd meg szerelmedet egy igényes fotósorozattal!

-Készült már igényes közös fotó rólad a nagy Ő-vel?

-A fiatalkori szépségét, alakját senki nem tudja örökre megőrizni, de a fotó megőrzi az örökkévalóságnak, milyen is voltál 20-30-40 évesen!

Hol fotózzunk?

Portréfotózás műteremben:

A leggyakoribb, és a legkönnyebben megvalósítható, ha műteremben készülnek a képek. A műterem előnye, hogy független az évszakoktól, napszakoktól, időjárástól.A műteremben könnyen meg lehet valósítani azt az ideális világítást, ami előnyös neked. Könnyen lehet variálni a fényekkel, kikísérletezni azokat a beállításokat, amelyek tetszenek neked.

Portréfotózás természetben:

A természet előnye a természetesség. Nem feszélyez a sok lámpa, az idegen környezet. Sajnos a természetben való fotózás hátránya, hogy hidegben, esőben nem tudunk fotózni.

Portréfotózás otthonodban:

Vannak olyan helyzetek, amikor a fotózás témája, szándéka meghatározza a helyszínt. Amikor a családról, a családtagokról kell igényes fotókat készíteni, természetes, hogy erre legalkalmasabb a családi "tűzfészek". Ilyenkor mindenki a megszokott, szeretett környezetében van. Ha kisgyermeket kell fotózni, a saját szobájában, a saját játékai között érzi magát biztonságban, itt tud felszabadultan, önfeledten játszani.

A GALÉRIÁN kívül további referencia képek itt: A LEGUTÓBBI FOTÓZÁSOK KÉPEIBŐL

 

100 % pénzvisszafizetési garancia!

Amennyiben a fotózáson nem készül legalább 12 olyan fotó, amivel meg vagy elégedve, a fotózásért nem kell fizetni.

© Bodai Imre 2015 | Minden jog fenntartva. | Grafika és szerkesztés: Petit Typo Bt.