Rendezvényfotózás

Fotózás

 

 

CÉGES RENDEZVÉNYEK
amelyek megérdemlik az igényes fotókat:

Konferencia, előadás fotózása

Rendezvényfotózást talán leggyakrabban konferenciák, előadások fotózására szokták megrendelni. A feladat: valamennyi előadóról készüljön minél több olyan kép, amit a későbbiekben akár publikálni is lehet. Készüljön fotó a nézőkről, elsősorban az első sorokról, hiszen itt ülnek a legfontosabb meghívottak. A vendégek érkezéséről, a szünetekben a kötetlen hangulatú beszélgetésekről szintén sok képet készítek, és természetesen mindenkiről, akire a megrendelő külön felhívja a figyelmemet. A nap végén, vagy a szünetekben csoportképeket is készítek. Mindig van, aki szeretne közös fotót valamelyik előadóval, vagy a kollégák, összetartozó team-ek kérnek magukról csoportképet. A fotókat DVD-n adom át, és a fotók mellé egy slideshowt is készítek, melyet a későbbiekben TV-n vagy projektoron lehet levetíteni. Szükség szerint papírképeket is készítek, akár fotónként különböző példányszámban

Díjkiosztó ünnepség fotózása

Szellemi és sportversenyek záró eseménye a díjkiosztó ünnepség. A versenyzők részére ez a legjelentősebb pillanat, a hosszú felkészülés, a versenyen elért jó helyezés megérdemelt jutalma, az oklevél, a díj átadása. Valamennyi díjazottról 2-3 fotót is készítek a díj átadásának pillanatában. A díjkiosztó ünnepségeken a szervezők szinte minden alkalommal műsorral kedveskednek a díjazottaknak, természetesen minden fellépőről, műsorszámról készítek képeket akárcsak az ünnepséget lezáró állófogadásról, vacsoráról. A díjkiosztó ünnepség végén csoportképeket szoktam készíteni. A fotókat digitális formában DVD-n, vagy a megrendelő kérésének megfelelően papírképeken adom át.

Évzáró vacsora, ebéd fotózása

 

Az év dolgos hétköznapjait mi mással lehetne jobban lezárni, mint egy vacsorával, kötetlen beszélgetéssel. Ilyenkor könnyebben megoldódnak azok a személyes problémák is, amelyeket a mindennapos feszültség vált ki. Ezeken az összejövetelek olyan oldalukról is meg lehet ismerni a munkatársakat, ami szimpatikusabbá teszi őket. Egy jó fotósorozat év közben is felidézi azokat a pillanatokat, ami nem a munkáról szól. Évek múlva, amikor többen már máshol dolgoznak, nyugdíjba mentek ezek a fotók röpítenek vissza az időben, emlékeztetnek a régi kollégákra.

 

MENYASSZONYIRUHA KÖLCSÖNZŐKNEK

Elengedhetetlen, hogy minden menyasszonyi kölcsönző profi fotókon tudja bemutatni kínálatát.
A menyasszonyi ruha kiválasztására minden menyasszony nagy gondot fordít, hiszen az esküvő egyik legfontosabb kelléke.

Menyasszonyi ruha fotózás árak:
Három órás fotózás műteremben, kb.10-12 ruha bemutatása.
Valamennyi ruháról több oldalról, több beállításban készítünk fotókat.
Az elkészült fotókból 30-t retusálok, nagy felbontásban vízjel nélkül
CD-n adok át. A fotózás ára 25 000 Ft.
Profi sminkes 3 órás fotózáshoz: 12 000 Ft

KULTURÁLIS RENDEZVÉNYEK
amelyek megérdemlik az igényes fotókat:

színházi előadás
táncrendezvény
kiállítás megnyitó

 

 

 

© Bodai Imre 2015 | Minden jog fenntartva. | Grafika és szerkesztés: Petit Typo Bt.